Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ook een kopje koffie in de buurttuin?

26 april @ 09:30 - 11:00

Op 26 april gaan we weer aan de slag in de buurttuin aan de Broekstraat. Hoe zo’n onderhoudsdag eruit ziet? Heel gezellig! Lees maar mee. Zo ging het de vorige keer:

Met drie vrijwilligers zijn we op 12 april de buurttuin ingedoken en hebben de boel lekker opgefrist. Uiteraard zijn we begonnen met een kopje koffie en een kletspraatje, daarna hebben we de ongewenste kruiden verwijderd en boldraadroosters in de dakgoot geplaatst. Dat laatste was nodig omdat er in de buurttuin een reus van een eik staat waarvan het vallend blad in de herfst niet alleen terecht komt op plekken die ons blij maken (zoals in de tuin zelf – waar het de bodem voorziet van een warm dekentje voor de winter), maar óók in de dakgoot waar het goot en regenpijp kan verstoppen.

Het was een heerlijk dagje om in de tuin te werken. Nog niet alles is gedaan, maar op 26 april gaan we rustig verder. Om 9.30 uur staan we er weer met koffie, thee en goede zin. Kom je ook? Ook als je zin hebt in koffie, thee of ons alleen wil aanmoedigen, ben je meer dan welkom. Tot dan!

Groeten,

Het BuurtGroenBedrijf

Details

Datum:
26 april
Tijd:
09:30 - 11:00

Organisator

BuurtGroenBedrijf

Locatie

Buurttuin Broekstraat
Broekstraat (tussen van Linschotenstraat en Tasmanstraa)
Arnhem,
+ Google Maps