Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Tuinpoort wordt steeds mooier! Doe je mee?

20 april @ 09:30 - 11:30

Foto: Film- en Fotostudio Alain

Heb je het al gezien? Tijdens NLDoet op 15 maart hebben we samen met een hele groep enthousiaste vrijwilligers achter het Tuinpoortgebouw de boomspiegels opgefleurd met allerlei planten en bloemen, zoals geraniums, vlinderstruiken en rozen. Ook hebben we kamperfoelie en bosrank geplaatst. Die klimmen straks langs het spoorhek omhoog en maken ons buurtje een stukje geuriger en kleuriger.

Om al ons nieuwe groen zo mooi mogelijk te houden, gaan we elke maand een dagje met onze handen in de aarde wroeten. Doe je mee? Je hebt geen groene vingers nodig. Wij weten alles van planten, bloemen en bodem en nemen gereedschap mee. Ook zorgen we voor een (vegan) lunch.

Op zaterdag 20 april gaan we van start! Om 9.30 uur staat de koffie klaar. Heb je ook zin om je handen te laten wapperen én je buren (beter) te leren kennen? Leuk! Kom langs! Aanmelden kan bij rianne@buurtgroenbedrijf.nl.

De locatie kan wat lastig zijn om te vinden, maar als je voorbij Spoorwegstraat 127 rechtdoor onder de poort wandelt, zie je vanzelf waar we aan de slag gaan. (Let op: Spoorwegstraat 127 is NIET de locatie, hier dus niet aanbellen!)

De locatie

Heb je 20 april geen tijd, maar wel zin? Geen nood! Je kunt ook op een andere zaterdag aansluiten. We zijn er op:

20 april

11 mei

8 juni

13 juli

10 augustus

14 september

12 oktober

9 november

Tot dan!

 

Groeten,

Het BuurtGroenBedrijf

Details

Datum:
20 april
Tijd:
09:30 - 11:30

Locatie

Tuinpoort
Spoorwegstraat 127
Arnhem, Netherlands
+ Google Maps