Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lente! Plant je een boompje mee?

6 maart @ 10:00 - 13:00

De lente komt eraan! We trappen het feestelijkste seizoen van het jaar af met het planten van bomen in de gezamenlijke binnentuin aan de Dijkstraat en het zaaien en plaatsen van muurplantjes in de plantenbak van gestapelde tegels in het midden van het terrein.

Woensdag 6 maart worden er twee perenbomen, een kers en een donatieboom in de plantenbak geplaatst. Ook komt Ruud Berlang uit Klarendal langs om zaadjes in de kieren tussen de tegels te strooien en plantjes te planten. Heb je ook zin om te zaaien, een boompje te planten of wil je er gewoon gezellig bij zijn, kom dan om 10 uur naar de Dijkstraat. Om het feest compleet te maken, staan er koffie, thee en iets lekkers voor alle helpers en/of gezelligheidsdieren klaar.

Leuk om te weten: van het donatieboompje is nog niet bekend welk fruit er aan gaat groeien, spannend! Vind je het interessant om mee te doen met voorspellen en onderzoeken? Of wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je aan bij: aagje@buurtgroenbedrijf.nl. Dan gaan we samen ontdekken van welk fruit de bewoners aan de binnentuin straks kunnen smullen.

Copyright: John Voermans

Details

Datum:
6 maart
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement categorie: