Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geef je boomspiegel een welnessdag!

3 februari @ 10:00 - 13:00

Op 3 februari trappen we het nieuwe jaar af met het versnipperen van de wilgentenen vlechtwerken die aan vervanging toe zijn. De gehakselde takken, ofwel de wilgenmulch, gebruiken we vervolgens als bodemverbeteraar in de boomspiegel. Mulch voedt de bodem, verbetert de bodemstructuur, beschermt tegen droogte, helpt bij een betere absorptie van water en maakt het bodemleven blij door te zorgen voor een meer constante temperatuur. Lekker circulair én een dagje wellness voor de boomspiegel! Doe je mee?

Hoe, wat, waar?

Om 10 uur komen we bij elkaar bij de Dazo-loods (naast Nieuwe Land 1). Natuurlijk maken we er een gezellige dag van en staan de koffie, thee, taart en soep weer klaar voor iedereen die zin heeft de handen uit de mouwen te steken. Kom je ook? Vele handen maken licht werk.

We zamelen het vlechtwerk per straat in en komen dan met de hakselaar langs. Het resultaat is een kant-en-klare bodemverbeteraar!

Aanmelden

Geef je op, dan plannen we jouw boomspiegel en/of straat ook in. Let op: haal van tevoren wel alle spijkers uit het vlechtwerk, anders gaan de messen van de hakselaar kapot.

Heb je geen boomspiegel, maar wil je wel wilgenmulch? Laat het weten! Er is genoeg voor iedereen.

Meld je aan via deze link.

Tot 3 februari!

Details

Datum:
3 februari
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement Tags:
, ,
Site:
BuurtGroenbedrijf.nl

Organisator

BuurtGroenBedrijf

Locatie

Dazo loods
Loods naast Het Nieuwe Land 1
Arnhem,
+ Google Maps