Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onderhoud in de Groen van Prinstererstraat

30 maart @ 09:30 - 12:30

Onderhoudsplanning struiken en bomen 

Met vereende krachten werd op zaterdag 17 februari jongstleden een start gemaakt met het verder inrichten en onderhouden van de aanplant in ons plantsoen. Voor het beste resultaat is het uiteraard zaak om het groen regelmatig bij te houden. Daarom hieronder een planning voor de komende tijd. 

Zaterdagen: 9 maart – 30 maart – 20 april – 11 mei – 1 juni – 22 juni a.s. 

Alle hulp daarbij is van harte welkom, want Bart van het Buurtgroenbedrijf kan het niet alleen. Dus wie zich wil aansluiten? Heel graag! Mail me dan even om zicht te krijgen op het aantal deelnemers: koenberfelo@gmail.com 

We starten iedere keer om 9:30 uur. Doorgaans met een gezellige koffie samen. Helaas kan Nicole dat de 9e maart niet verzorgen, dus hierbij de uitnodiging aan iemand anders om voor de inwendige mens te zorgen. Eventuele uitgaven daarvoor kunnen bij het Buurtgroenbedrijf worden gedeclareerd onder overlegging van de aankoopbon(nen). 

Aan het begin van de straat staan enkele zakken met bodembedekkend materiaal. Dit wordt opgebracht op de al bewerkte perken. En dat hoeft niet te wachten tot de 9e! Dus: Wie er al mee aan de slag wil, is van harte uitgenodigd de handen uit de mouwen te steken. 

Details

Datum:
30 maart
Tijd:
09:30 - 12:30
Evenement Category:

Locatie

Groen van Prinstererstraat