Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Tuinpoort wordt steeds mooier! Doe je mee?

9 november @ 09:30 - 11:30

Foto: Film- en Fotostudio Alain

Heb je het al gezien? Tijdens NLDoet op 15 maart hebben we samen met een hele groep enthousiaste vrijwilligers achter het Tuinpoortgebouw de boomspiegels opgefleurd met allerlei planten en bloemen, zoals geraniums, vlinderstruiken en rozen. Ook hebben we kamperfoelie en bosrank geplaatst. Die klimmen straks langs het spoorhek omhoog en maken ons buurtje een stukje geuriger en kleuriger.

Om al ons nieuwe groen zo mooi mogelijk te houden, gaan we elke maand een dagje met onze handen in de aarde wroeten. Doe je mee? Je hebt geen groene vingers nodig. Wij weten alles van planten, bloemen en bodem en nemen gereedschap mee. Ook zorgen we voor een (vegan) lunch.

Op zaterdag 9 november gaan we van start! Om 9.30 uur staat de koffie klaar. Heb je ook zin om je handen te laten wapperen én je buren (beter) te leren kennen? Leuk! Kom langs! Aanmelden kan bij rianne@buurtgroenbedrijf.nl.

De locatie kan wat lastig zijn om te vinden, maar als je voorbij Spoorwegstraat 127 rechtdoor onder de poort wandelt, zie je vanzelf waar we aan de slag gaan. (Let op: Spoorwegstraat 127 is NIET de locatie, hier dus niet aanbellen!)

De locatie

Heb je op 9 november geen tijd, maar wel zin? Geen nood! Dit is de laatste actie van het jaar bij de Tuinpoort, maar volgend jaar zijn we gewoon weer terug. We houden je op de hoogte!

 

Tot dan!

 

Groeten,

Het BuurtGroenBedrijf

Details

Datum:
9 november
Tijd:
09:30 - 11:30

Locatie

Tuinpoort
Spoorwegstraat 127
Arnhem, Netherlands
+ Google Maps