initiatief

Aanmelden als vrijwilliger

Sta je achter onze doelstellingen en wil je je graag inzetten voor je eigen buurt? Meld je dan aan als vrijwilliger! In een gesprek gaan we op zoek naar je talenten en ambities. Wat is voor jou de reden om vrijwilligerswerk te willen doen? De een doet het voor de gezelligheid, de ander om iets te leren. De een wil graag meten en weten, de ander wil graag de handen uit de mouwen steken en doen! De mogelijkheden bij het BuurtGroenBedrijf zijn zeer divers en samen gaan we op zoek jou ideale vrijwilligersklus!

Aanmelden voor de eerst volgende groenactie

Wil je ook je straat vergroenen of een geveltuin aanleggen? Meld je aan en wij houden je op de hoogte van de eerstvolgende actie. 

Een eigen groen initiatief of project opstarten?

Ben je geïnspireerd door al deze voorbeelden van medebewoners of het BuurtGroenBedrijf? Zou je zelf een groeninitiatief op willen starten bij jou in de buurt? Neem contact met ons op, want wij delen graag onze kennis, netwerk en ervaringen, zodat jouw initiatief een succes wordt. Je kunt het BuurtGroenBedrijf inschakelen als AANjager van jouw initiatief. Hieronder een paar interessante links met voorbeelden en andere organisaties en instanties die je op weg kunnen helpen om jou initiatief te realiseren!

Advies voor meer biodiversteit in de tuin?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Advies voor een klimaat adaptieve tuin?

Wil je je tuin klimaat adaptief maken maar geen zin in een grote tuinverbouwing? Wij weten allerlei handige tips om met kleine ingrepen je tuin een stuk klimaat adaptiever te maken. We geven advies op maat, zodat de ingrepen binnen je mogelijkheden ligt. Het liefste werken we met wat er al is, zodat er zo min mogelijk moet worden aan- en afgevoerd. Dat scheelt niet alleen geld, ook transport en CO2 uitstoot. Ons eerste gesprek is kosteloos. Vaak kun je daarmee al aan de gang. Wil je dat wij toch een advies of tekening voor je maken, dan vragen wij daar een vergoeding of tegenprestatie voor. 

Hulp bij tuinonderhoud?

Even in het voor- of najaar de tuin opfrissen? Is het klusje net te groot, te zwaar  of past het simpelweg niet in je agenda? Wij helpen je graag! Je kunt ons benaderen voor een eenmalige klus, maar structureel kan ook! Dan kun je ook een onderhoudsabonnement afsluiten. Als je leuk vind om mee te helpen geven we je nog extra advies over planten of handige weetjes over het onderhouden van je tuin.  

 

Offerte aanvragen?

AANjager van jouw groeninitiatief

onderhoudsklus in je tuin

onderhoudsabonnement voor de tuin of verticaal groen

Regenton plaatsen en aankoppelen.

Lezing over het BuurtGroenBedrijf

Rondleiding langs onze werkzaamheden 

Bedrijfsuitje bij het BuurtGroenBedrijf