previous arrow
next arrow
Slider

Neem contact met ons op:

Het BuurtGroenBedrijf is gevestigd in het de DAZO in het Spijkerkwartier.
De DAZO kunt u alle (werk)dagen bezoeken. In  verband met beperkte aanwezigheid van het BuurtGroenBedrijf, graag eerst even contact met ons opnemen voor een afspraak. 
Dazo 125 is de afkorting van “Dit Adres Zoekt Ondernemers” aan de Spijkerstraat 125. Dazo biedt ondernemende (wijk)bewoners de kans hun dromen voor een circulaire wij(k)economie te verwezenlijken. Inmiddels zijn de wijkbedrijven Spijkerenergie, Spijkerbed, Spijkerzwam, Spijkerbikes, het BuurBaanBedrijf, het BuurtGroenBedrijf en de Groene Rijders hier gevestigd. Dazo biedt ook ruimte aan het SparkCenter van de HAN. Deze ruimtes zijn tevens te huur. 


Bezoekadres:
DAZO (Dit Adres Zoekt Ondernemers)
Spijkerstraat 125
6828 DC Arnhem

Parkeren:
In het Spijkerkwartier is een uniek parkeerbeleid van kracht. Er is voldoende ruimte voor bewoners en bezoekers. Het parkeertarief is € xx.xx per uur. De opbrengsten van dit komen ten goede aan de mobiliteit in de wijk.

Openbaar vervoer
Het BuurtGroenBedrijf is goed met het openbaar vervoer te bereiken via station Arnhem Centraal, Vervolgens kunt u via een wandeling (xx mini) of via buslijnen tot aan de rand van het Spijkerkwartier komen.

Vanaf station Arnhem Velperpoort is het een prachtige wandeling van circa min door onze prachtige 19e eeuwse stadswijk.