Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandelen en wieden in de Steenstraat

21 mei @ 18:30 - 19:30

De Steenstraat is de laatste jaren een stuk knapper geworden van al het groen dat we hebben geplant. Om het zo aantrekkelijk te houden, willen we voortaan wekelijks een rondje maken door de straat om te kijken wat de beplanting nodig heeft. Wandel je mee?

Planten die er nu goed bij staan, kunnen door wisselende weersomstandigheden een weekje later ineens veranderd zijn in slappe hap. Bovendien kan het, zeker in deze tijd van het jaar, zo hard gaan met sommige kruiden dat ze de boel in de boomspiegels overnemen en de andere planten belemmeren in hun groei. Een uurtje per week ongewenste kruiden wieden lost dit probleem op. Zeker als we dat met z’n allen doen!

Op dinsdag 21 mei is de eerste avondwandeling in de Steenstraat. We beginnen om 18.30 uur bij Pure Roasted. Na afloop, om 19.30 uur, is er voor iedereen een aardbeienplantje om mee naar huis te nemen!

Wandel en wied je mee? De Steenstraat wordt er alleen maar mooier van! Meld je aan bij: jolanda@buurtgroenbedrijf.nl of kom dinsdag een kijkje nemen. Tot de 21e!

Groeten, Het BuurtGroenBedrijf

Details

Datum:
21 mei
Tijd:
18:30 - 19:30

Locatie

Pure Roasted
Steenstraat 126
Arnhem,
+ Google Maps